ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξυλοφόρτωσαν νεαρό Ε/κ και αλλοδαπό στον Εναέριο - Με τι μπορεί να σχετίζεται ο ξυλοδαρμός

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξυλοφόρτωσαν νεαρό Ε/κ και αλλοδαπό στον Εναέριο - Με τι μπορεί να σχετίζεται ο ξυλοδαρμός

Δύο νεαρά άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από ξυλοδαρμό που δέχτηκαν στον Εναέριο της Λεμεσού.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στην Λεμεσό, ο ξυλοδαρμός έγινε στην περιοχή του Εναερίου τα μεσάνυχτα της Κυριακής (04/10).

Οι δύο νεαροί έφεραν πολλαπλά τραύματα και έχουν μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και υποβάλλονται σε εξετάσεις.

Ο ένας νεαρός είναι Ε/κ ενώ ο άλλος αλλοδαπός.

Δεν έχει γίνει γνωστό κάτω από ποιες συνθήκες ξεκίνησε ο ξυλοδαρμός.

Όπως επίσης μεταδίδει το ΡΙΚ, αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την ώρα γίνονταν εορτασμοί από οπαδούς της ΑΕΛ, ενώ λίγο νωρίτερα οπαδοί είχαν εισέλθει στο Τσίρειο στάδιο όπου και άναψαν πυρσούς και βεγγαλίκα.

Η Αστυνομία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.40 το πρωί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν την περασμένη βδομάδα στην Κύπρο ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και ο Ειδικός Εκπρόσωπος της ΕΕ για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE