Τμ. Μετεωρολογίας: Σταθεροποιείται σταδιακά η θερμοκρασία - Πού κυμαίνονται οι τιμές

Τμ. Μετεωρολογίας: Σταθεροποιείται σταδιακά η θερμοκρασία - Πού κυμαίνονται οι τιμές

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα Δευτέρα (05/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Δευτέρας (05/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (06/10), την Τετάρτη (07/10) και την Πέμπτη (08/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τετάρτη και την Πέμπτη στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται και αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τρίτη για να κυμανθεί αισθητά πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους. Την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται σταδιακά μικρή πτώση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE