Κακουλλής: «Είμαστε όλοι διψασμένοι – Το θέλουμε κι εμείς το πρωτάθλημα»

Κακουλλής: «Είμαστε όλοι διψασμένοι – Το θέλουμε κι εμείς το πρωτάθλημα»

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΑΕΛ, ο ποδοσφαιριστής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Ανδρόνικος Κακουλλής.

Αναλυτικά:

«Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για τη νίκη. Πετύχαμε τον στόχο της Ευρώπης και σήμερα θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, θέλαμε τη νίκη και καταφέραμε να την πάρουμε.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και συνεχίζουμε. Είμαστε όλοι διψασμένοι και θέλουμε να παίζουμε. Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα και το θέλουμε κι εμείς το πρωτάθλημα, όχι μόνο ο κόσμος μας. Πάμε όμως βήμα-βήμα».

Για το γκολ που πέτυχε, ανέφερε: «Μου ήρθε η έμπνευση, το είχα δοκιμάσει και στην προπόνηση και μου βγήκε».

The post Κακουλλής: «Είμαστε όλοι διψασμένοι – Το θέλουμε κι εμείς το πρωτάθλημα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία –  Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία – Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με στόχο γνωστό 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE