Δεν το περίμεναν πολλοί με Ενσούε όμως το ΕΠΡΑΞΕ ο «Ούζου» στην ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Γουίλερ

Δεν το περίμεναν πολλοί με Ενσούε όμως το ΕΠΡΑΞΕ ο «Ούζου» στην ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Γουίλερ

Ο Εμίλιο Ενσούε βρίσκεται στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ για την αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Ερμή στο «Αμμόχωστος» για την 6η αγωνιστική.

Ο Xρίστος Γουίλερ, του οποίου η φυσική του θέση είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας, επέστρεψε από τον τραυματισμό του και αγωνίζεται εκεί που ήταν… λύση ανάγκης ο πολιτογραφημένος Ισπανός.

Παρόλα αυτά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, προτίμησε να τον αφήσει στον πάγκο παρά να τον χρησιμοποιήσει είτε δεξιά στην οπισθοφυλακή (παίζει ο Ζεράλδες), είτε στο κέντρο της άμυνας (Σιέλης-Ζορζε).

 

The post Δεν το περίμεναν πολλοί με Ενσούε όμως το ΕΠΡΑΞΕ ο «Ούζου» στην ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Γουίλερ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE