Δεν το περίμεναν πολλοί με Ενσούε όμως το ΕΠΡΑΞΕ ο «Ούζου» στην ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Γουίλερ

Δεν το περίμεναν πολλοί με Ενσούε όμως το ΕΠΡΑΞΕ ο «Ούζου» στην ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Γουίλερ

Ο Εμίλιο Ενσούε βρίσκεται στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ για την αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Ερμή στο «Αμμόχωστος» για την 6η αγωνιστική.

Ο Xρίστος Γουίλερ, του οποίου η φυσική του θέση είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας, επέστρεψε από τον τραυματισμό του και αγωνίζεται εκεί που ήταν… λύση ανάγκης ο πολιτογραφημένος Ισπανός.

Παρόλα αυτά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, προτίμησε να τον αφήσει στον πάγκο παρά να τον χρησιμοποιήσει είτε δεξιά στην οπισθοφυλακή (παίζει ο Ζεράλδες), είτε στο κέντρο της άμυνας (Σιέλης-Ζορζε).

 

The post Δεν το περίμεναν πολλοί με Ενσούε όμως το ΕΠΡΑΞΕ ο «Ούζου» στην ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Γουίλερ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.