ΔΙΕΘΝΗ

Η κατάσταση της υγείας του Ντόναλτ Τραμπ- Ανακοινωθέν από Λευκό Οίκο

Η κατάσταση της υγείας του Ντόναλτ Τραμπ- Ανακοινωθέν από Λευκό Οίκο

Τα νεότερα για την πορεία της υγείας του πλανητάρχη σύμφωνα με τον γιατρό του Λευκού Οίκου Σον Κόνεϊ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν παίρνει οξυγόνο και είναι απύρετος εδώ και 24 ώρες, σύμφωνα με τον γιατρό του Λευκού Οίκου Σον Κόνεϊ.

 Ο κος Κόνει,μ ξεκαθάρισε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ δεν είχε δυσκολίες στην αναπνοή και ότι «είναι πολύ καλά».

Ο Αμερικανός πρόεδρος θα λάβει πενθήμερη αγωγή με remdesivir, διευκρίνισε ο γιατρός, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει το χρονικό διάστημα της παραμονής του Ντόναλντ Τραμπ στο νοσοκομείο.

Ο κος Τραμπ μεταφέρθηκε τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδος, στο στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ρίντ.Η διακομιδή του στο στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ, έγινε με το προεδρικό ελικόπτερο (Marine One). 

Υπενθυμίζεται πως ο Ντόναλτ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια διαγνώσθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό περίπου πριν ένα εικοσιτετράωρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top