ΠΑΦΟΣ: Συμπλοκή μεταξύ τεσσάρων προσώπων στο Μούτταλο - Τα αδικήματα που διερευνά η Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Συμπλοκή μεταξύ τεσσάρων προσώπων στο Μούτταλο - Τα αδικήματα που διερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση συμπλοκής, οχλαγωγίας, μαχαιροφορίας, κατοχής επιθετικών οργάνων διερευνά η Αστυνομία Πάφου με την σύλληψη τεσσάρων προσώπων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Πέμπτη  στις 21:00 στην περιοχή Μεχμέτ Πασά στο Μούτταλο τέσσερα πρόσωπα συνεπλάκησαν αναμεταξύ τους για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. 

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις η Αστυνομία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον τεσσάρων προσώπων , τα οποία συνελήφθησαν την Παρασκευή (03/10)  και τέθηκαν υπό κράτηση.

Ανακρινόμενα τα τέσσερα πρόσωπα αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE