ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε με φωτογραφικές, κινητά, κοσμήματα και καπνό - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για συμπλοκή

ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε με φωτογραφικές, κινητά, κοσμήματα και καπνό - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για συμπλοκή

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας για συμπλοκή που είχε γίνει το βράδυ της 1ης Οκτωβρίου στην Πάφο και μετά από αξιολόγηση στοιχείων και μαρτυριών, η Αστυνομία προχώρησε την Παρασκευή (02/10) στη σύλληψη τριών προσώπων ηλικίας 42, 40 και 27 χρόνων, όλοι κάτοικοι Πάφου. 

Κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία του 42χρονου, εντοπίστηκαν διάφορα αντικείμενα όπως, φωτογραφικές, κινητά τηλέφωνα, καθώς επίσης χρυσαφικά και κοσμήματα, για τα οποία δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά την κατοχή τους. Εντοπίστηκαν επίσης 2,5 κιλά καπνού. Εντός της οικίας βρισκόταν επίσης 27χρονος ο οποίος φέρεται να είχε συμμετοχή στη συμπλοκή και συνελήφθη. 

Κατά το χρονικό διάστημα που τα μέλη της Αστυνομίας βρίσκονταν στην οικία του 42χρονου, προσήλθε ο 40χρονος, εναντίον του οποίου επίσης φέρεται να υπήρχαν στοιχεία ότι ενεχόταν στην συμπλοκή και συνελήφθηκε. 

Όλοι οι συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με το Τμήμα Μικροπαραβάσεων και το Τμήμα Τελωνείων συνεχίζουν τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.