Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο παίκτης που πήγε στην Τσάρσκο Σέλο υπό τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΛ έβαλε το… λιθαράκι του στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα και μετέτρεψε σε γκολ από την άσπρη βούλα ο Miroslav Budinov, ο οποίος έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Σε ότι αφορά τον Παναγιώτη Λουκά (ο οποίος είχε κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ προτού πάει Αταλάντα και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο στην Τσάρσκο Σέλο), ήταν βασικός, όπου στο 67ο λεπτό αντικαταστάθηκε από τον Miroslav Budinov.
Ο παίκτης με πέρασμα από την Ανόρθωση, Ιβάν Μπανταλόσκι, ήταν στο βασικό σχήμα της ομάδας.
The post Πέρασε ως αλλαγή ο Γερολέμου και έβαλε το… ΛΙΘΑΡΑΚΙ του για τη νίκη – Τι ΕΚΑΝΕ και ο άλλος Κύπριος παίκτης appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




