Οι ομάδες που… «ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ» για Τάμαρι – ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ και… τελειώνει το ΣΗΡΙΑΛ

Οι ομάδες που… «ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ» για Τάμαρι – ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ και… τελειώνει το ΣΗΡΙΑΛ

Τα τελευταία 24ωρα οι πληροφορίες δίνουν και παίρνουν πως ο Ιορδανός επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Μούσα Αλ Τάμαρι, είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο ομάδες από Ελλάδα και μία από Βέλγιο.

Ολυμπιακός Πειραιώς και Άρης Θεσσαλονίκης οι δύο ομάδες από Ελλάδα και Λέουβεν η ομάδα από Βέλγιο, έχουν «κτυπήσει την πόρτα» του Αλ Τάμαρι και αναμένουν την οριστική απόφαση του Ιορδανού επιθετικού.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η Βελγική ομάδα έχει επανέλθει με πιο βελτιωμένη πρόταση για να… αρπάξει τον παίκτη από τις δύο Ελληνικές ομάδες που κυνηγούν την υπογραφή του Τάμαρι.

Θυμίζουμε οι ομάδες του εξωτερικού μπορούν να κάνουν μεταγραφή μέχρι την 05η Οκτωβρίου.

The post Οι ομάδες που… «ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ» για Τάμαρι – ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ και… τελειώνει το ΣΗΡΙΑΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.40 το πρωί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν την περασμένη βδομάδα στην Κύπρο ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και ο Ειδικός Εκπρόσωπος της ΕΕ για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE