Και ο Σταυρός Παπαδούρης ενώνει τις δυνάμεις του με την Πολιτική Πλατφόρμα

Και ο Σταυρός Παπαδούρης ενώνει τις δυνάμεις του με την Πολιτική Πλατφόρμα

O Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Πρώτης Κατοικίας κ. Σταύρος Παπαδούρης ενώνει τις δυνάμεις του με την Πολιτική Πλατφόρμα και θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην επαρχία Λεμεσού.

Θα παρουσιαστεί στη δημοσιογραφική διάσκεψη που προγραμματίζεται για την Τετάρτη 7/10/2020 όπου πιθανόν να τοποθετήσει για τα θέματα των Τραπεζών και της προστασίας της πρώτης κατοικίας.
 
Πάντως οι 5 τους (Βότσης, Μουσιούττας, Προκοπίου, Τρυφωνίδης και Τσίγκης) δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι θεωρώντας ιδιαίτερη τιμή τη στήριξη Παπαδούρη διότι αποτελεί ένα βασικό άτομο που εκπροσωπεί κατά κύριο λόγο την προστασία της μεσαίας τάξης και των μικρομεσαίων, όπου στοχεύει η Πολιτική Πλατφόρμα.
 
Ο κ. Παπαδούρης στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές ήταν αριστίδην υποψήφιους στην επαρχία Λεμεσού της Συμμαχίας Πολιτών. Εδώ και καιρό δέχτηκε αρκετές προτάσεις για υποψήφιος βουλευτής στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές από διάφορα κόμματα, όμως λόγω της καλής σχέσης του με τον Άγγελο Βότση αποφάσισε την συμπόρευση του με την Πολιτική Πλατφόρμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.40 το πρωί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν την περασμένη βδομάδα στην Κύπρο ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και ο Ειδικός Εκπρόσωπος της ΕΕ για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE