ΚΥΠΡΟΣ: Χάος στον αυτοκινητόδρομο και καραμπόλες παντού - 3 συγκρούσεις, 15 οχήματα, 4 άτομα στο Νοσοκομείο

ΚΥΠΡΟΣ: Χάος στον αυτοκινητόδρομο και καραμπόλες παντού - 3 συγκρούσεις, 15 οχήματα, 4 άτομα στο Νοσοκομείο

(11:00) Απίστευτο χάος επικρατεί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού με 3 τροχαία να οδηγούν σε καραμπόλες με το οδικό δίκτυο να ασφικτυά.

Πέραν της καραμπόλας που σημειώθηκε  γύρω στις 10:00 παρά την έξοδο του Αγίου Τύχωνα με την εμπλοκή 3 οχημάτων, λίγο αργότερα στο ύψος της Παρεκκλησιάς σημειώθηκε νέο τροχαίο αυτή τη φορά με την εμπλοκή 9 αυτοκινήτων ενώ στη συνέχεια 4 άτομα διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο ελαφρά τραυματίες.
 
Πληροφορίες κάνουν λόγο και για τρίτη σύγκρουση αφού στο ίδιο χρονικό σημείο 3 οχήματα ενεπλάκησαν σε τροχαίο στο ύψος της Μονής, και πάλι με κατεύθυνση την Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE