ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έλυσαν τις διαφορές τους με αίμα- Σε σοβαρή κατάσταση 27χρονος μετά από καβγά

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έλυσαν τις διαφορές τους με αίμα- Σε σοβαρή κατάσταση 27χρονος μετά από καβγά

Mε σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου άντρας ηλικίας 27 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία έλαβε πληροφορία τα ξημερώματα της Παρασκεύης 2/10 για τραυματισμένο πρόσωπο σε κεντρικό σημείο της Αγία Νάπας και άμεσα στο σημείο έσπευσαν μέλη της Δύναμης.

Εκεί εντοπίστηκε άντρας ηλικίας 27 ετών ο οποίος αιμορραγούσε φέροντας τραύματα από μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε.

Φαίνεται πως προηγήθηκε αιματηρό επεισόδιο μετά από καβγά με αποτέλεσμα να τον σοβαρό τραυματισμό του.

Το θύμα της συμπλοκής είναι Βρετανός στρατιώτης που υπηρετεί στη βάση Δεκέλειας με την κατάσταση της υγείας του να περιγράφεται από τους γιατρούς ως σοβαρή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE