Αυτό ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΕΙ παραπάνω τον Πρόδρομο…

Αυτό ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΕΙ παραπάνω τον Πρόδρομο…

Το “κρύο ντους” που επεφύλαξε το φινάλε του ΑΠΟΕΛ στη διοργάνωση του Γιουρόπα Ληγκ, θα χρειαστούν μερικές μέρες να το ξεπεράσουν στις τάξεις της ομάδας. 

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, η ουσία είναι ότι δεν πάει ομίλους η ομάδα της Λευκωσίας.

Εκείνο που πληγώνει και προκαλεί “πονοκέφαλους” στον πρόεδρο Πετρίδη και τους συνεργάτες του, είναι το οικονομικό κόστος του αποκλεισμού.

Θα εισέπρατταν τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια ευρώ, αν περνούσαν το εμπόδιο των Τσέχων, συν άλλα που θα ερχόντουσαν από βαθμούς που θα έπαιρνε η ομάδα στη φάση των ομίλων.

Τώρα περιορίζονται στο 1 εκατομμύρια και κάτι ψιλά.

Οι διοικούντες την ομάδα, καλούνται να βρουν λύσεις (νέες πηγές εσόδων πιο σωστά), για να μην υπάρξει μεγάλη οικονομική “τρύπα” με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Π.Χ.  

The post Αυτό ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΕΙ παραπάνω τον Πρόδρομο… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE