Οδοστρωτήρας ο Τσιτσιπάς, «πάτησε» τον Κουέβας!

Οδοστρωτήρας ο Τσιτσιπάς, «πάτησε» τον Κουέβας!

Άψογος ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, πήρε τη νίκη επί του πολύπειρου Ουρουγουανού (Νο.60) με 6-1, 6-4, 6-2 και θα παίξει στη φάση των «32» της διοργάνωσης για δεύτερη σερί χρονιά.

Ήταν μια απάντηση σε όσους… ανησύχησαν μετά τον αγώνα με τον Γιάουμε Μουνάρ, καθώς σήμερα αποδείχτηκε ότι ο Στέφανος απλά χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής στις δύσκολες συνθήκες του Παρισιού.

Και τώρα βάζει πλώρη και για τους «16» του τουρνουά, καθώς απέναντί του θα βρει τον Σλοβένο Αλιάζ Μπέντενε, Νο.56 στον κόσμο, που άφησε εκτός τον Νίκολα Μιλόγεβιτς με 7-5, 2-6, 6-1, 7-6(4).

Πηγή: Sdna.gr

The post Οδοστρωτήρας ο Τσιτσιπάς, «πάτησε» τον Κουέβας! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».