Τώρα που «καίει» η μπάλα…

Τώρα που «καίει» η μπάλα…

Μπήκαμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και θα συμφωνήσουμε όλοι, πως παρακολουθούμε ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.

Η μάχη για τον τίτλο αλλά και για την εξασφάλιση εισιτηρίου που οδηγεί στην Ευρώπη καλά κρατεί και θα επικεντρωθώ στο πρώτο γκρουπ, όπου κάθε αγωνιστική η αγωνία κορυφώνεται.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην κορυφή με δύο βαθμούς μακριά από τον Απόλλωνα, ενώ ακολουθούν Ομόνοια, ΑΕΚ, Ανόρθωση και Ερμής. Το κάθε παιχνίδι κρύβει τον δικό του βαθμό δυσκολίας και κάθε εβδομάδα, από ντέρμπι σε ντέρμπι, οι ομάδες καλούνται να αντέξουν στην πίεση.

Ένα έντονο χαρακτηριστικό που βλέπουμε, είναι αυτό της πίεσης. Ίσως η ομάδα που θα διαχειριστεί καλύτερα αυτό τον παράγοντα και θα κάνει τα λιγότερα λάθη, να είναι και αυτή που θα χαμογελάσει στο φινάλε. Τώρα που η μπάλα «καίει», μας περιμένουν μεγάλα παιχνίδια και οι πρωταγωνιστές, που είναι οι ποδοσφαιριστές, υπόσχονται αξέχαστες στιγμές.

Την ερχόμενη αγωνιστική, έχουμε ντέρμπι «αιωνίων», ενώ τα άλλα δύο ματς του πρώτου γκρουπ, είναι ΑΕΚ – Απόλλωνας και Ερμής – Ανόρθωση. Αν κοιτάξει κάποιος τον βαθμολογικό πίνακα, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί πως η κάθε ομάδα μπορεί να ελπίζει για το καλύτερο δυνατό φινάλε, ενώ ο Ερμή που είναι πίσω βαθμολογικά, έδειξε πως είναι ανταγωνιστικός.

Μπήκαμε στην τελική ευθεία. Αυτό το σκηνικό μας προκαλεί… άγχος, από την καλή του έννοια, αφού τα προγνωστικά απαγορεύονται και όλοι μαζί, περιμένουν την επόμενη σέντρα.

Στέλιος Δημοσθένους 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE