ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο το πρωί η φωτιά στην Άλασσα - Οι συνέπειες

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο το πρωί η φωτιά στην Άλασσα - Οι συνέπειες

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης (30/09) στην Άλασσα της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβσετικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά είναι υπό πλήρη έλεγχο. Οι επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης εργάζονταν για την κατάσβεση της κατά την διάρκεια της νύχτας.

Νωρίς το πρωί χρησιμοποιήθηκαν και τα 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις. Η πυρκαγιά κατέκαυσε έκταση περίπου τριών (3) εκταρίων από ξηρά χόρτα, χαμηλή άγρια βλάστηση και χαρουπόδεντρα.

Θα παραμείνουν επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας για επιφυλακή και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπύρωσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Εν μέσω απειλών της Τουρκίας, αλλά και της προπαγάνδας, η Λευκωσία συνεχίζει την προετοιμασία, ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης, που εκτός απροόπτου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρτίου, στη Γενεύη. Στο πλαίσιο αυτό, σημαντική θεωρείται η συνάντηση που θα έχει ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Τρίτη, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE