O Πρόεδρος δέκτηκε στο Προεδρικό την Υπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας

O Πρόεδρος δέκτηκε στο Προεδρικό την Υπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας

Συνάντηση με την Υπουργό Εξωτερικών Υποθέσεων, Ευρωπαϊκής Ένωσης και Συνεργασίας της Ισπανίας Αράντσια Γκονζάλες Λάγια είχε το πρωί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. 

Η Υπουργός αναχώρησε χωρίς δηλώσεις για το Υπουργείο Εξωτερικών, όπου συναντάται με τον ΥΠΕΞ Νίκο Χριστοδουλίδη.

Μετά την κατ` ιδίαν συνάντηση είναι προγραμματισμένες διευρυμένες διαβουλεύσεις με τη συμμετοχή υπηρεσιακών αντιπροσωπειών των Υπουργείων Εξωτερικών των δύο χωρών. Στις 1215 θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.