Στις Βρυξέλλες ο Αναστασιάδης για την Σύνοδο αναμένοντας κυρώσεις - Θα συναντηθεί κατ' ιδίαν με Μισιέλ

Στις Βρυξέλλες ο Αναστασιάδης για την Σύνοδο αναμένοντας κυρώσεις - Θα συναντηθεί κατ' ιδίαν με Μισιέλ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει σήμερα Τετάρτη (30/09) στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στην Ειδική Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την 1η και 2 Οκτωβρίου.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο είναι οι εξωτερικές σχέσεις, ιδιαίτερα με την Τουρκία και η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, οι σχέσεις με την Κίνα, η κατάσταση στη Λευκορωσία, η ενιαία αγορά, η βιομηχανική πολιτική και η ψηφιακή διάσταση.

Στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισιέλ.

Τον Πρόεδρο Αναστασιάδη θα συνοδεύει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κυριάκος Κούσιος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE