Στις Βρυξέλλες ο Αναστασιάδης για την Σύνοδο αναμένοντας κυρώσεις - Θα συναντηθεί κατ' ιδίαν με Μισιέλ

Στις Βρυξέλλες ο Αναστασιάδης για την Σύνοδο αναμένοντας κυρώσεις - Θα συναντηθεί κατ' ιδίαν με Μισιέλ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει σήμερα Τετάρτη (30/09) στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στην Ειδική Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την 1η και 2 Οκτωβρίου.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο είναι οι εξωτερικές σχέσεις, ιδιαίτερα με την Τουρκία και η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, οι σχέσεις με την Κίνα, η κατάσταση στη Λευκορωσία, η ενιαία αγορά, η βιομηχανική πολιτική και η ψηφιακή διάσταση.

Στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισιέλ.

Τον Πρόεδρο Αναστασιάδη θα συνοδεύει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κυριάκος Κούσιος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE