ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Στην Λάρνακα η πλειοψηφία των καταγγελιών

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Στην Λάρνακα η πλειοψηφία των καταγγελιών

Σε 9 καταγγελίες πολιτών και 5 καταγγελίες υποστατικών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο (Τρίτη 29/09) στο πλαίσιο 539 ελέγχων παγκύπρια για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 88 έλεγχοι και έγινε μόνο 1 καταγγελία σε πολίτη, ενώ στη Λεμεσό έγιναν 142 έλεγχοι με 2 καταγγελίες σε υποστατικά και 1 σε πολίτη.

Επιπλέον, στη Λάρνακα έγιναν 153 έλεγχοι με 2 καταγγελίες υποστατικών και 6 πολιτών.

Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 91 έλεγχοι με 1 καταγγελία σε υποστατικό, ενώ στην περιοχή Μόρφου μετά από διενέργεια 65 ελέγχων έγινε 1 καταγγελία σε πολίτη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE