ΑΤΑΚΑ Μπεργκ λίγο πριν τον Ολυμπιακό: «Όλα γίνονται»!

ΑΤΑΚΑ Μπεργκ λίγο πριν τον Ολυμπιακό: «Όλα γίνονται»!

Ο Xένινγκ Μπεργκ έκανε δηλώσεις πριν την έναρξη του αγώνα Ομόνοια – Ολυμπιακός, τονίζοντας πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό προσπαθώντας για την πρόκριση.

Τι είπε: 

Για το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο. Αλλά ήταν καλύτεροι. Το παραδεχόμαστε. Ίσως όχι για 2-0, αλλά καλύτεροι. Είναι δύσκολο να κερδίσεις όταν έχεις αποφάσεις εναντίον σου σαν αυτή του πέναλτι. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό για να ανατρέψουμε το σκορ».

Αν είναι πρόβλημα οι απουσίες: «Όχι. Έχουμε πλήρες ρόστερ και ανταγωνισμό ανάμεσα στους παίκτες. Μας λείπουν δυο πολύ καλοί παίκτες. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο στις μέρες μας. Ο κορωνοϊός είναι στη ζωή μας. Χάνουμε παίκτες με τραυματισμό ή από άλλες ασθένειες. Πρέπει να ζούμε για αυτό».

Το μήνυμα του στον κόσμο: «Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Το πιστεύουμε, θα παλέψουμε, θα δώσουμε τα πάντα. Είναι χαρούμενοι οι οπαδοί με όσα ζούνε. Σίγουρα θα τους θέλαμε μαζί μας, το πάθος και την αδρεναλίνη τους. Τους νιώθουμε κι από το σπίτι. Είναι αφοσιωμένοι οπαδοί και θα εκτιμήσουν την προσπάθειά μας και εμείς τα πάντα για να είναι χαρούμενοι».

The post ΑΤΑΚΑ Μπεργκ λίγο πριν τον Ολυμπιακό: «Όλα γίνονται»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE