ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή τεσσάρων οχημάτων- Πέντε πρόσωπα στο Νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή τεσσάρων οχημάτων- Πέντε πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 29/9 στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν γύρω στις 17:00 όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται τέσσερα οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους (καραμπόλα) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού- Πάφου, λίγο μετά το Τσίρειο Στάδειο.

Στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρο που μετέφεραν πέντε πρόσωπα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με την κατάσταση της υγείας τους να μην εμπνέει ανησυχία σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση ενώ μέλη της Αστυνομίας βρέθηκαν στην περιοχή ώστε να διερευνήσουν τα αίτια και να ρυθμίσουν την κυκλοφορία, αφού σχηματίστηκαν ουρές χιλιομέτρων.

Μέχρι και αυτή την ώρα (19:00) στο σημείο παραμένει αυξημένη τροχαία κίνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE