Ο Πούτιν προτίθεται να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Ο Πούτιν προτίθεται να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν προτίθεται να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του Ντμίτρι Πεσκόφ , προσθέτοντας ότι ο εμβολιασμός του θα αποτελέσει ένα βήμα το οποίο θα επιτρέψει να μειωθεί το επίπεδο των μέτρων επιδημιολογικής προστασίας του Ρώσου προέδρου.

«Στην περίπτωση του αρχηγού του κράτους, φυσικά και ισχύουν ιδιαίτερα μέτρα προστασίας. Αλλά ο ίδιος έχει ήδη δηλώσει ότι σκέφτεται να κάνει το εμβόλιο», δήλωσε ο Πεσκόφ, προσθέτοντας ότι «για να μειωθεί το επίπεδο των μέτρων επιδημιολογικής προστασίας, είναι αναγκαίο να κάνει το εμβόλιο».

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε επίσης ότι κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε σήμερα με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζε Ιν , ο Πούτιν του υποσχέθηκε ότι θα κάνει το εμβόλιο και θα επισκεφθεί την Σεούλ. Ο Πεσκόφ διευκρίνισε ότι ο πρόεδρος δεν μίλησε γενικά για οποιεσδήποτε επισκέψεις του στο εξωτερικό, αλλά συγκεκριμένα για την επικείμενη επίσκεψή του στην Σεούλ.

Ο Πεσκόφ, όταν ρωτήθηκε πότε συγκεκριμένα ο Ρώσος πρόεδρος προτίθεται να κάνει το εμβόλιο ή αν θα περιμένει να ολοκληρωθεί η φάση ΙΙΙ των κλινικών δοκιμών, απάντησε λέγοντας «ας περιμένουμε πότε ο ίδιος θα πάρει αυτή την απόφαση» και διαβεβαίωσε ότι όταν εμβολιασθεί ο πρόεδρος το γεγονός θα κοινοποιηθεί και «δεν θα το κρατήσουμε μυστικό».

 

ΠΗΓΗ: Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live εικόνα: Απελευθερώθηκαν οι επόμενοι 13 όμηροι της Χαμάς, στο Ισραήλ οι πρώτοι 7

Live εικόνα: Απελευθερώθηκαν οι επόμενοι 13 όμηροι της Χαμάς, στο Ισραήλ οι πρώτοι 7

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE