ΕΛΛΑΔΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέα «έκρηξη» με 416 κρούσματα - Στους 79 οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ

ΕΛΛΑΔΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέα «έκρηξη» με 416 κρούσματα - Στους 79 οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Τρίτη 29/09, 416 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 55 συνδέονται με γνωστές συρροές και 59 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 18123, εκ των οποίων το 56.1% άνδρες.

Από το σύνολο των κρουσμάτων, τα 2898 (16.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 7479 (41.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Επίσης 79  νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 19 (24.1%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 88.6%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 207 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Πηγή: Cnn.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE