ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Εγκεφαλικά νεκρή 30χρονη μητέρα δύο παιδιών- Μοιραίο το λάθος της

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Εγκεφαλικά νεκρή 30χρονη μητέρα  δύο παιδιών- Μοιραίο το λάθος της

Εγκεφαλικά νεκρή διαγνώστηκε 30χρονη μητέρα η οποία νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της κατεχόμενης Αμμοχώστου από τις 18 Σεπτεμβρίου.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο η άτυχη 30χρονη βρισκόταν με παρέα σε χώρο διασκέδασης στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, όπου κατανάλωσαν αλκοόλ και στη συνέχεια, αφού μπήκαν στο αυτοκίνητο η ψευδοαστυνομία τους σταμάτησε για έλεγχο.

Εκεί η 30χρονη κάτω από συνθήκες που δεν διευκρινίζονται φέρεται να κατάπιε ένα πλαστικό σακούλι που περιείχε 7 γραμμάρια κοκαΐνης, αφού φοβήθηκε μήπως τα εντοπίσουν στην κατοχή τους.

Αργά το απόγευμα η κατάσταση της υγείας της χειροτέρεψε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση, ενώ οι άλλοι τρεις συνεπιβάτες της στο όχημα, συνελήφθησαν από τις κατοχικές αρχές.

Δυστυχώς στις 29 Σεπτεμβρίου η 30χρονη μετά από σχετικά τεστ, διαγνώστηκε ως εγκεφαλικά νεκρή με τους οικείους τους να παίρνουν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά της.

Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα (Gundem Kibris) η 30χρονη Buğra Nil Kaptan αφήνει ορφανά τα δύο της παιδιά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top