ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η κατάσταση της υγείας της φοιτήτριας που παρασύρθηκε από όχημα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η κατάσταση της υγείας της φοιτήτριας που παρασύρθηκε από όχημα

Καλά στην υγεία της είναι η 18χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε από όχημα το πρωί της Τρίτης 29/09, έξω από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ThemaOnline από την Αστυνομία παρά τα τραύματα που υπέστη η 18χρονη φοιτήτρια είναι καλά στην υγεία της και δεν διατρέχεται κίνδυνος για την ζωή της μετά από τις εξετάσεις που τις έγιναν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο η νεαρή φέρεται να υπέστη κάταγμα σε κάτω άκρο, ενώ έχει εξωτερικά τραύματα.

Όπως πρώτο δημοσίευσε το ThemaOnline λίγο μετά τις 08:20 το πρωί (29/09), νεαρή γυναίκα κτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο έξω από το Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Αγλαντζιά.

(Κωνσταντίνος Νεοφύτου)

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top