ΑΗΚ: Προειδοποιεί για παραπλανητικές επισκέψεις σε πελάτες της

ΑΗΚ: Προειδοποιεί για παραπλανητικές επισκέψεις σε πελάτες της

Το τελευταίο διάστημα πελάτες της ΑΗΚ έχουν φέρει σε γνώση του Οργανισμού, ότι δέχονται επισκέψεις από πρόσωπα που παρουσιάζονται ως υπάλληλοι της ΑΗΚ για έλεγχο των μετρητών καταγραφής ηλεκτρικής ενέργειας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχής, τα πρόσωπα αυτά ζητούν όπως μεταβούν στο δωμάτιο όπου φυλάσσονται οι μετρητές  και σε ορισμένες περιπτώσεις προχωρούν στη διακοπή της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στα υποστατικά.    

Η ΑΗΚ διευκρινίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τα εν λόγω άτομα και καλεί τους πελάτες της να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί. 
 
Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως η Αρχή πραγματοποιεί επί τόπου επισκέψεις στα υποστατικά πελατών της για έλεγχο των μετρητών καταγραφής ηλεκτρικής ενέργειας κατόπιν αιτήματος του πελάτη ή σε εξαιρετικές περιπτώσεις από μόνη της, αφού προηγηθεί ενημέρωση του πελάτη.  Επιπρόσθετα το προσωπικό της ΑΗΚ που επισκέπτεται τα υποστατικά των καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας έχουν πάντοτε στη διάθεση τους την εταιρική τους ταυτότητα.   

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE