Δεν ΞΕΧΝΑΕΙ την Ομόνοια – ΑΤΑΚΑ για Ολυμπιακό και… Μποτεάκ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν ΞΕΧΝΑΕΙ την Ομόνοια – ΑΤΑΚΑ για Ολυμπιακό και… Μποτεάκ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν ξεχνά την Ομόνοια ο Άντονι Σκαραμοτσίνο!

Ο 35χρονος Γάλλος αμυντικός, ο οποίος αγωνίστηκε στο “τριφύλλι” την τριετία 2012-2015, παρακολουθεί όπως φαίνεται την πορεία της πρώην ομάδας του και έχει τη δική του αγωνία για την έκβαση του επαναληπτικού αγώνα στο ΓΣΠ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αν κρίνουμε από την πιο κάτω ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ανέβασε φωτογραφίες από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Ομόνοια και ευχήθηκε τα καλύτερα στους “πράσινους”, αλλά και στον συμπατριώτη του, Έρικ Μποτεάκ, για την αποψινή μάχη (22:00).

Δείτε το ποστάρισμα του:

I wish you all the best OMONOIA FC ☘

Eric Bautheac ✌

#monoomonoia #championsleague #cyprus

Δημοσιεύτηκε από Anthony Scaramozzino στις Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

The post Δεν ΞΕΧΝΑΕΙ την Ομόνοια – ΑΤΑΚΑ για Ολυμπιακό και… Μποτεάκ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE