ΚΥΠΡΟΣ: Δυστυχώς πήγε για μπάνιο και έχασε την ζωή του

ΚΥΠΡΟΣ: Δυστυχώς πήγε για μπάνιο και έχασε την ζωή του

Ανδρας ηλικίας 76 ετών από το Παραλίμνι έχασε τη ζωή του ενώ βρισκόταν για κολύμπι στον Πρωταρά, με την Αστυνομία να εξετάζει υπόθεση αιφνίδιου ή αφύσικου θανάτου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 7.30 το πρωί της Δευτέρας 28/09, ο 76χρονος εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητος στη θαλάσσια περιοχή της ΜΜΑΔ στον Πρωταρά.

Λουόμενοι που βρίσκονταν στην περιοχή ανέσυραν τον άνδρα από τη θάλασσα και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου το οποίο τον μετέφερε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.
 
Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του 76χρονου, τα ακριβή αίτια του οποίου θα εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του αφού πρώτα γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και τεστ για κορωνοϊό.
 
Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.