VOICE: Συγκίνησε με την ιστορία της παίκτρια από τη φωτιά στο Μάτι - VIDEO

VOICE: Συγκίνησε με την ιστορία της παίκτρια από τη φωτιά στο Μάτι - VIDEO

Στο επεισόδιο του Voice της Κυριακής 27/09, την αρχή έκανε η Ερόρα Χατζηδημήτριου, η οποία προέρχεται από τη Νορβηγία και τα τελευταία δέκα χρόνια μένει στην Ελλάδα με τον σύζυγό της, στο Νέο Βουτσά.

Η μουσική ξεκίνησε για την ίδια από μικρή όταν έλαβε μέρος σε talent show σε ηλικία 11 ετών ενώ στο Λύκειο μπήκε στον στρατό στην χώρα της. Πριν δύο χρόνια είχε δηλώσει συμμετοχή ξανά στο The Voice αλλά δεν πήγε στο casting που την είχαν καλέσει γιατί αυτό συνέβη μετά τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι. Μάλιστα ανέφερε: «Δεν είχα τη ψυχολογία να τραγουδάω και να είμαι σε αυτό το σόου, ήταν τεράστια καταστροφή».

Εκείνη την ημέρα ήταν στην παραλία με την κόρη της αλλά μόλις είδε τη φωτιά έτρεξε να κλείσει το σπίτι της και να μαζέψει ότι χρειάζεται. Το σπίτι σώθηκε αλλά ο περιβάλλων χώρος κάηκε.

Η Ερόρα παρά το γεγονός ότι επέστρεψε για να κυνηγήσει το όνειρό της, δεν απέσπασε τα τέσσερα ναι από τους κριτές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE