To ΠΑΛΕΥΟΥΝ για τους «4»…

To ΠΑΛΕΥΟΥΝ για τους «4»…

Tέσσερις παίχτες του ΑΠΟΕΛ είναι εκτός πλάνων, η διοίκηση καταβάλλει προσπάθειες να βρουν ομάδα (μέχρι τις 5 Οκτωβρίου που κλείνει η μετεγγραφική περίοδος σε κάποιες χώρες), ούτως ώστε να ξεφορτωθούν τα συμβόλαια τους. 

Ο τελευταίος που “κόπηκε” ήταν ο Ντράγκαν Μιχαήλοβιτς. Από το καλοκαίρι είναι εκτός πλάνων οι Κέβιν Λαφράνς, Αντόνιο Γιάκολις και Σάβιτς.

Μάλιστα η περίπτωση του Σέρβου σέντερ μπακ, είναι πολύ “καυτή”, αφού διατηρεί πολύ ψηλό συμβόλαιο με την ομάδα.

The post To ΠΑΛΕΥΟΥΝ για τους «4»… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE