ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Καταγγελίες 6 υποστατικών και 14 πολιτών - Η πλειοψηφία των επιχειρήσεων στην Λευκωσία

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Καταγγελίες 6 υποστατικών και 14 πολιτών - Η πλειοψηφία των επιχειρήσεων στην Λευκωσία

Σε 546 ελέγχους υποστατικών παγκύπρια προέβη το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για τήρηση των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να καταγγελθούν 6 υποστατικά και 14 πολίτες.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, στην επαρχία Λευκωσίας διενεργήθηκαν 99 έλεγχοι και προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών, ενώ στην επαρχία Λεμεσού έγιναν 111 έλεγχοι με 4 καταγγελίες πολιτών και μία σε υποστατικό.

Εξάλλου, στην επαρχία Λάρνακας έγιναν 194 έλεγχοι και προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών και μία σε υποστατικό, ενώ στην Πάφο έγιναν 19 έλεγχοι κατά τους οποίους δεν προέκυψαν καταγγελίες.

Στο μεταξύ, στην Επαρχία Αμμοχώστου έγιναν 85 έλεγχοι με μία καταγγελία σε πολίτη, ενώ στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 45 έλεγχοι, από τους οποίους δεν προέκυψε παράβαση σε υποστατικό, αλλά έγινε μία καταγγελία σε πολίτη.

Επιπρόσθετα, έγιναν 60 έλεγχοι από Λιμενική & Ναυτική Αστυνομία, χωρίς καμία παράβαση, ενώ δεν εντοπίστηκε παράβαση στα δύο Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE