ΚΥΠΡΟΣ: 68χρονος ομολόγησε ότι κατείχε και διακινούσε παράνομο υλικό με παιδιά - Του πέρασε χειροπέδες η Αστυνομία

ΚΥΠΡΟΣ: 68χρονος ομολόγησε ότι κατείχε και διακινούσε παράνομο υλικό με παιδιά - Του πέρασε χειροπέδες η Αστυνομία

Στη σύλληψη 68χρονου, προχώρησε την Κυριακή (27/09) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από πληροφορία που έφτασε στην Αστυνομία από την Europol, σύμφωνα με την οποία χρήστης λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πιθανόν κατέχει και διανέμει υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Από τις εξετάσεις που διενήργησαν μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι ο ύποπτος χρήστης είναι ο 68χρονος. Εναντίον του εκδόθηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη λίγο μετά τις 11.00 το μεσημέρι της Κυριακής (27/09) και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε ως τεκμήριο για να τύχει δικανικής εξέτασης.

Ανακρινόμενος από τους ανακριτές του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο 68χρονος ομολόγησε τη διάπραξη των αδικημάτων.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE