ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστή λωρίδα σε αυτοκινητόδρομο λόγω καθίζησης μεταλλικής σχάρας - Τι αναφέρει η Αστυνομία

ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστή λωρίδα σε αυτοκινητόδρομο λόγω καθίζησης μεταλλικής σχάρας - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Κυριακής (27/09), η Αστυνομία, σχετικά με την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, κοντά στον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιάς.

Αναλυτικά:

Ενημερώνεται το κοινό ότι στον αυτοκινητόδρομο από κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού προς κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, πριν από την αερογέφυρα της Ριζοελιάς, έχει αποκοπεί η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου για απόσταση 100 περίπου μέτρων, λόγω καθίζησης μεταλλικής σχάρας του δρόμου. Η λωρίδα θα παραμείνει κλειστή μέχρι την επιδιόρθωση του προβλήματος.

Ως εκ τούτου, καλούνται οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τον πιο πάνω δρόμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα.

Νεότερη ενημέρωση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.40 το πρωί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν την περασμένη βδομάδα στην Κύπρο ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και ο Ειδικός Εκπρόσωπος της ΕΕ για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE