Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον Αγιαξ και ετοιμάζεται για Μπαρτσελόνα

Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον Αγιαξ και ετοιμάζεται για Μπαρτσελόνα

Όλο και πιο κοντά στην μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, βρίσκεται ο Σερζίνιο Ντεστ, ο οποίος αναμένεται σύντομα να αποχαιρετήσει τον Άγιαξ και να μετακομίσει στη Βαρκελώνη για λογαριασμό των «μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα με το «RAC1», ο Αμερικανός έχει αποχαιρετήσει ήδη τους συμπαίκτες του στον Αγιαξ και ετοιμάζει βαλίτσες για Βαρκελώνη, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει πως την Δευτέρα (28/09) ο 19χρονος άσος θα βρίσκεται στα γραφεία της ομάδας για την τελική ευθεία της μεταγραφής του.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα κατάφερε και «έκλεψε» τον Ντεστ από την Μπάγερν, η οποία είχε μπει κι αυτή δυνατά στο παιχνίδι απόκτησής του. Ωστόσο, τελικά ο νεαρός αμυντικός πείστηκε από τους ανθρώπους της Μπάρτσα και άλλαξε την απόφασή του, θέλοντας να αγωνιστεί στο Καμπ Νόου.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον Αγιαξ και ετοιμάζεται για Μπαρτσελόνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE