Ασύλληπτη τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Σταμάτησε να βοηθήσει σε τροχαίο και σκοτώθηκε

Ασύλληπτη τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Σταμάτησε να βοηθήσει σε τροχαίο και σκοτώθηκε

Μία ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου (26/9) στο Δερβένι, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 55χρονος άνδρας.

 

Εν μέσω καταρρακτώδους βροχής, μία νταλίκα δίπλωσε λίγο πριν την έξοδο για Λαγυνά, στο ρεύμα προς Καβάλα. Δευτερόλεπτα μετά, πάνω στο φορτηγό προσέκρουσε  όχημα που δεν πρόλαβε να σταματήσει. Βλέποντας την εικόνα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 55χρονος οδηγός, υπήκοος Γεωργίας, στάθμευσε το αυτοκίνητό του και κινήθηκε πεζός προς το σημείο ώστε να βοηθήσει τα άτομα που είχαν εμπλακεί στο ατύχημα.

Όταν όμως προσέτρεξε, πιθανώς λόγω της χαμηλής ορατότητας και της έντονης βροχόπτωσης που επικρατούσε στην περιοχή, παρασύρθηκε από επερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Ο 55χρονος διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παπανικολάου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο λίγο αργότερα κατέληξε.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε και ένας 62χρονος άνδρας, ο οποίος όμως έφερε ελαφρύτερα τραύματα και νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν δύο χρόνια αφότου ανέλαβε τα ηνία του κράτους, ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Με το σύνθημα τότε, για πάταξη της διαφθοράς, τη διαφάνεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, διαπραγματεύεται με ένα ποικίλο και δύσκολο πολιτικό σκηνικό, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, από τη λύση του κυπριακού, μέχρι τις οικονομικές δυσκολίες και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE