Το ντέρμπι, η καλύτερη ευκαιρία για ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Το ντέρμπι, η καλύτερη ευκαιρία για ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στην «Αρένα» στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής (26/09 – 20:30) και μετά τα δύo ανεπιτυχή αποτελέσματα (ισοπαλία 0-0 με Καρμιώτισσα, ήττα με 2-1 από Ομόνοια), στο πρωτάθλημα, θέλει μόνο νίκη.

Σε αυτή τη νέα αρχή με τον Χοάν Καρίγιο στον πάγκο, μετά την απομάκρυνση του Νταβίντ Κανέδα, η ομάδα της Λάρνακας θέλει να δώσει απαντήσεις. Ναι μεν, έριξε 11 (!) γκολ στον αγώνα κυπέλλου απέναντι στον Κούρη Ερήμης αλλά, ξεκάθαρα, δεν είναι της ίδιας δυναμικότητας. Έτσι, το ντέρμπι με την ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για… αντεπίθεση.

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, ωστόσο, η ΑΕΚ πρέπει να φανεί ακόμα πιο δυνατή ενόψει συνέχειας. Σίγουρα, ο πρώτιστος στόχος στο ντέρμπι της «Αρένας» είναι η νίκη, όμως, αν συνδυαστεί με μια καλή εμφάνιση, τότε θα είναι… καλοδεχούμενο.

Γνωρίζουν πως δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι απέναντι σε μια καλή και δουλεμένη ομάδα, όπως αυτή του Ντούσαν Κέρκεζ, αλλά, υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας της Λάρνακας και γνωρίζουν πως αν έρθει το τρίποντο απέναντι στην ΑΕΛ, η ψυχολογία θα αλλάξει και θα επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα.

 

The post Το ντέρμπι, η καλύτερη ευκαιρία για ΑΠΑΝΤΗΣΗ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE