Μιχαήλ: «Ήταν παθιασμένοι οι παίκτες μου, ένα μεγάλο μπράβο»

Μιχαήλ: «Ήταν παθιασμένοι οι παίκτες μου, ένα μεγάλο μπράβο»

Όλα όσα είπε ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρύσης Μιχαήλ μετά τον αγώνα απέναντι στην ΕΝΠ.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο περιμέναμε να δούμε αλλαγμένη την ΕΝΠ μετά την αλλαγή προπονητή. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όμως από τα πρώτα λεπτά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δώσαμε πάρα πολλές δυνάμεις, τα παιδιά πάλεψαν και κέρδισαν μονομαχίας. Προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε αυτό το σκορ πράγμα το οποίο καταφέραμε στα τελευταία λεπτά. Πήραμε περισσότερα ρίσκα και είχαμε κάποιους χώρους ανοιχτούς και η ΕΝΠ μπορούσε να μεγαλώσει το σκορ. Οι παίκτες μου ήταν τόσο παθιασμένοι, τα έδωσαν όλα σε ολόκληρο το 90λεπτο. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια. Μπήκαν κάποια νέα παιδιά στην ομάδα και δείχνουν ότι το ρόστερ μας έχει βάθος. Πήραμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο όμως από αύριο θα πιάσομε δουλειά για το επόμενο παιχνίδι».

 

 

The post Μιχαήλ: «Ήταν παθιασμένοι οι παίκτες μου, ένα μεγάλο μπράβο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης έδωσε σε συνέντευξη του στην Al-Ahram στην οποία αναφέρθηκε στις ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και την εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέση

BEST OF TOTHEMAONLINE