Τραυματίστηκε ο Φορτούνης – «Τρέχει» για να προλάβει Ομόνοια

Τραυματίστηκε ο Φορτούνης – «Τρέχει» για να προλάβει Ομόνοια

 

Με την προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το σαββατιάτικο ματς της 3ης αγωνιστικής της Super League Interwetten κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε και την αποστολή των «ερυθρόλευκων», από την οποία απουσιάζει το όνομα του Κώστα Φορτούνη. Ο Τρικαλινός χαφ έχει υποστεί μια κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική και θα χάσει το ματς με τους Αγρινιώτες, με τις επόμενες προπονήσεις να κρίνουν και τη συμμετοχή του στη ρεβάνς κόντρα στην Ομόνοια στην Κύπρο, το βράδυ της Τρίτης.

Από εκεί και πέρα, άλλες εκπλήξεις δεν υπάρχουν αφού όλοι οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι» είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, όπως και ο Λοβέρα που ξεπέρασε την περιπέτεια με τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Χολέμπας, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Εμβιλά, Καφού, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Μασούρας, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Πηγή: Sdna.gr

The post Τραυματίστηκε ο Φορτούνης – «Τρέχει» για να προλάβει Ομόνοια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Crowdfunding Δρουσιώτη: Στο περίμενε η Αστυνομία – Αναμένει γνωμάτευση της Νομικής Υπηρεσίας

Crowdfunding Δρουσιώτη: Στο περίμενε η Αστυνομία – Αναμένει γνωμάτευση της Νομικής Υπηρεσίας

Σε αναμονή της γνωμάτευσης της Νομικής Υπηρεσίας παραμένει η Αστυνομία για την υπόθεση του crowdfunding του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη, δύο εβδομάδες μετά τη συγκέντρωση χρημάτων μέσω δημόσιας έκκλησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE