ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό τροχαίο με 18χρονο – Η κατάσταση της υγείας του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό τροχαίο με 18χρονο – Η κατάσταση της υγείας του

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής (25/09), με 18χρονο μοτοσικλετιστή στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 18:15 (25/09), 18χρονος οδηγούσε την μοτοσικλέτα του στην Λάρνακα με κατεύθυνση τη Δρομολαξιά, όταν τον προσπέρασαν δυο οχήματα και στην συνέχεια πήγε να τον προσπεράσει τρίτο την ώρα που άλλο αυτοκίνητο ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Ο 18χρονος προσέκρουσε το τρίτο όχημα με αποτέλεσμα να ανατραπεί η μοτοσικλέτα του και να βρεθεί στην άσφαλτο.

Αμέσως στην σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο όπου μετέφερε το 18χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου εισήχθη σε χειρουργείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η κατάσταση της υγείας του 18χρονου κρίνεται ως σοβαρή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE