ΚΙΝΗΣΗ από Χρύση Μιχαήλ που… ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ

ΚΙΝΗΣΗ από Χρύση Μιχαήλ που… ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ

Ο προπονητής της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών, Χρύσης Μιχαήλ, στο βασικό σχήμα της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών, απέναντι στην ΕΝΠαραλιμνίου για την 5η αγωνιστική, δεν περιλαμβάνεται το ονοματεπώνυμο του Κύπριου πορτιέρο, Χαράλαμπου Καϊρίνου.

Πραγματικά, είναι άξιο απορίας αυτή η απόφαση του Κύπριου τεχνικού, μιας και ο Καϊρίνος είχε εξαιρετικές παρουσίες στα προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, με αρκετά ΜΜΕ να κάνουν ιδιαίτερες αναφορές στις εμφανίσεις του, στα παιχνίδια της Καρμιώτισσας απέναντι στις μεγάλες ομάδες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

 

The post ΚΙΝΗΣΗ από Χρύση Μιχαήλ που… ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE