Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία
Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

Μάλιστα, ο δόκτωρ, του έγραψε και ένα αφιέρωμα που έλεγε: «Στον πιο αθόρυβο άνθρωπο-ποδοσφαιριστή που μιλούσε πάντα στο γήπεδο. Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη για όσα πρόσφερες στον ΘΡΥΛΟ-ΑΠΟΕΛ και γενικά στο Κυπριακό ποδόσφαιρο».
Με τη σειρά του ο Στάθης Αλωνεύτης είπε για τον Κώστα Σχίζα: «Στον στίβο της ζωής οι χειρονομίες και οι από καρδίας πράξεις , ειδικά όταν προέρχονται από ανιδιοτελείς ανθρώπους είναι μέγιστη τιμή με ανεκτίμητη αξία. Σε ευχαριστώ γιατρέ μου ακούραστε υπηρέτη της αθλητικής ιδέας».
The post Πήρε ΔΩΡΑ με άρωμα ΑΠΟΕΛ – Η ανάρτηση του Στάθη: «Σε ευχαριστώ γιατρέ μου…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.Δείτε φωτογραφίες:


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




