ΠΡΟΣΟΧΗ - ΟΔΗΓΟΙ: Τρία τροχαία, τέσσερις τραυματίες στον αυτοκινητόδρομο από ατυχήματα λόγω βροχόπτωσης

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΟΔΗΓΟΙ: Τρία τροχαία, τέσσερις τραυματίες στον αυτοκινητόδρομο από ατυχήματα λόγω βροχόπτωσης

Οι έντονες βροχοπτώσεις και η συσσωρευμένη ποσότητα νερού προκαλούν αλυσιδωτά προβλήματα αφού οδήγησαν σε 3 τροχαία με 4 τραυματίες εντός ολίγων λεπτών.

Συγκεκριμένα στον αυτοκινητόδρομο με το πρώτο εξ’αυτών να λαμβάνει χώρα κοντά στην έξοδο προς Αθηαίνου (όχημα με κατεύθυνση από Ριζοελιά προς Αθηαίνου) αφού συγκρούστηκαν οχήματα με οδηγούς 80χρονο και 58χρονο ενώ μεταφέρθηκαν και οι δύο στο Νοσοκομείο.
 
Λίγο αργότερα κοντά στην Αλάμπρα (αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λάρνακα) τροχαίο (χωρίς αναφορά σε άλλο όχημα) με κοπέλα, κάτω από συνθήκες διερευνώνται φέρεται να προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα και τραυματίστηκε.
 
Το τρίτο τροχαίο αφορούσε ξανά κοπέλα που φέρεται (χωρίς συμμετοχή άλλου οχήματος) να έχασε τον έλεγχο του οχήματος και στη συνέχεια να τραυματίστηκε κοντά στην έξοδο των Λυμπιών (αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λάρνακας).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».