Νεκρός αστυνομικός στο Λονδίνο από πυρά συλληφθέντος σε κέντρο κράτησης

Νεκρός αστυνομικός στο Λονδίνο από πυρά συλληφθέντος σε κέντρο κράτησης

Νεκρός από τα πυρά ενός άνδρα που είχε συλληφθεί νωρίτερα έπεσε λίγο μετά από τις 2 τη νύχτα μέσα σε αστυνομικό κέντρο κράτησης στο Κρόιντον του νοτίου Λονδίνου αξιωματικός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας. 

Ο 23χρονος δράστης είχε συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και πυρομαχικών. Μετά από τον πυροβολισμό κατά του αστυνομικού έστρεψε το όπλο στον εαυτό του με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται τραυματισμένος.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες ο δράστης κατείχε όπλο ενώ είχε μεταφερθεί σε κέντρο κράτησης ακόμα ερευνώνται, ενώ η αστυνομική και πολιτική ηγεσία της χώρας έχει εκφράσει σοκ και θλίψη για το περιστατικό.

Πρόκειται για τον δέκατο αστυνομικό που έχει πέσει νεκρός εν ώρα καθήκοντος στη Βρετανία την τελευταία δεκαετία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE