Τέσσερεις τραυματίες από επίθεση αγνώστων με μαχαίρι στο Παρίσι κοντά στα παλαιά γραφεία του Charlie Hebdo

Τέσσερεις τραυματίες από επίθεση αγνώστων με μαχαίρι στο Παρίσι κοντά στα παλαιά γραφεία του Charlie Hebdo

Τέσσερεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από επίθεση αγνώστων με μαχαίρι σήμερα στο Παρίσι, υπό άγνωστες ακόμη συνθήκες, κοντά στα παλαιά γραφεία του Charlie Hebdo, εν μέσω της δίκης που γίνεται για τις φονικές επιθέσεις του Ιανουαρίου του 2015 σε αυτό, έγινε γνωστό από συγκλίνουσες πηγές. 

Δύο άνθρωποι βρίσκονται σε "απολύτως επείγουσα κατάσταση", διευκρίνισε η αστυνομία του Παρισιού, προσθέτοντας ότι οι δύο φερόμενοι ως δράστες της επίθεσης έχουν διαφύγει.

Οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν ότι διεξάγεται αστυνομική επιχείρηση στην βορειοανατολική περιοχή του Παρισιού και ζήτησαν από τον κόσμο να την αποφεύγει. Ο αντιδήμαρχος του Παρισιού Εμανουέλ Γκρεγκουάρ αναφέρει παράλληλα σε μήνυμά του στο Twitter ότι η αστυνομία αναζητά έναν "δυνάμει επικίνδυνο" άνθρωπο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!