Topic: New Trends and Skills for Business

Topic: New Trends and Skills for Business

Στο συνεχές εξελισσόμενο οικονομικό και χρηματοοικονομικό περιβάλλον, για να παραμείνουν ανταγωνιστικές και να ανταπεξέλθουν στις καινούριες προκλήσεις, ευκαιρίες και τάσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, καλούνται να διαμορφώσουν ανάλογα τον σχεδιασμό τους.

Σχεδιασμό, που έχει να κάνει με διάφορους τομείς, όπως η χρηματοδότηση, το marketing και η διαχείριση ανθρωπίνων πόρων. Κάτω από αυτό το πρίσμα η διαδικτυακή σειρά σεμιναρίων που οργανώνει η Σχολή Οικονομικών, Διοίκησης και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, αναλύει τις διάφορες τάσεις στην χρηματοδότηση των επιχειρήσεων, όπως είναι η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση βασισμένη στην χρηματοοικονομική τεχνολογία (FinTech). Επίσης παρουσιάζονται τα προσόντα και ικανότητες που πρέπει να κατέχουν οι εργαζόμενοι, και αναλύονται τα καινοτόμα μέσα στην προώθηση προϊόντων. Κατά συνέπεια, στο καινούριο περιβάλλον που διαμορφώνεται παρέχονται νέες οδούς για την επιχειρηματικότητα και δημιουργούνται ευκαιρίες για παγκόσμια ανάπτυξη.

Πρόγραμμα Ομιλητών:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες. Τριμερής συνάντηση: Ο Τραμπ δήλωσε πως οι συζητήσεις θα περιελάμβαναν τόσο τις εγγυήσεις ασφαλείας όσο και πιθανές εδαφικές παραχωρήσεις. Πρόσθεσε ότι αναμένει να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τον Πούτιν και τον Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι είναι θέμα πότε, όχι αν».

BEST OF TOTHEMAONLINE