ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΣΠ σε Υπουργό Υγείας και ΚΟΠ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΣΠ σε Υπουργό Υγείας και ΚΟΠ

Aνακοίνωση από το ΠΑΣΠ με την οποία τονίζει πως θεωρεί επικίνδυνο να συνεχιστεί το γυναικείο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΚΟΠ και το Υπουργείο Υγείας, θα πραγματοποιηθούν άμεσα 1500 τεστ για τον ιό COVID-19, στη Β΄ και Γ΄ Κατηγορία καθώς και στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ (στις ομάδες που εδρεύουν στη Λάρνακα και στην Αμμόχωστο).

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, για το κατά πόσο η πρωτογενής πηγή μετάδοσης, ήταν άτομο εκτός ομάδας, έκανε αναφορά ότι στην Α’ ομάδα ανέβαζαν παιδιά της U19 οι οποίοι είχαν επαφή με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους ενώ χρησιμοποιούσαν τους ίδιους χώρους με τις υπόλοιπες ομάδες και την Γυναικεία ομάδα.

Με βάση τον προγραμματισμό της Ομοσπονδίας την ερχόμενη Κυριακή θα συνεχιστεί η δράση του Πρωταθλήματος Γυναικών με τις ποδοσφαιρίστριες να απουσιάζουν από τα άμεσα τεστ.

Θεωρούμε επικίνδυνο και απαράδεκτη φυλετική διάκριση, το γεγονός πως δεν θα γίνουν τεστ και στις ομάδες του Γυναικείου Πρωταθλήματος, το οποίο μάλιστα έχει μονάχα μία Κατηγορία και μόνο εννέα ομάδες, με ορισμένες να εδρεύουν στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου!»

The post ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΣΠ σε Υπουργό Υγείας και ΚΟΠ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αερόσακοι: Όσα ανέφεραν οι χαροκαμένοι γονείς - «Η λέξη Takata μπήκε στη ζωή ολόκληρης της Κύπρου μετά το θάνατο των παιδιών»

Αερόσακοι: Όσα ανέφεραν οι χαροκαμένοι γονείς - «Η λέξη Takata μπήκε στη ζωή ολόκληρης της Κύπρου μετά το θάνατο των παιδιών»

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι συνεδρίες της Ερευνητικής Επιτροπής που έχει αναλάβει την υπόθεση του σκανδάλου με τους ελαττωματικούς αερόσακους ΤΑΚΑΤΑ. Στην σημερινή ακρόαση περιλαμβάνονται καταθέσεις οικογενειών θυμάτων και ειδικών εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE