Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία
Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

Σε γραπτή ανακοίνωση του το Κοινοτικό Συμβούλιο Άχνας αναφέρει ότι «σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας θα διεξάγει δωρεάν δειγματοληπτικό έλεγχο για κορωνοϊό μέσω της NIPD GENETICS. Ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της Κοινότητας τη Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου από τις 8 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα».
Προστίθεται πως «όσοι προσέρχονται στον χώρο θα πρέπει να φοράνε μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις».
Το Κοινοτικό Συμβούλιο Αχνας απευθύνει έκκληση σε όλους τους κατοίκους όπως εξεταστούν με στόχο «τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Κοινότητα».
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




