ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δειγματοληπτικός έλεγχος στην Κοινότητα Αχνας - Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δειγματοληπτικός έλεγχος στην Κοινότητα Αχνας - Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί

Δειγματοληπτικό έλεγχο για κορωνοϊο θα διεξάγει το Κοινοτικό Συμβούλιο Αχνας τη Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου σε μια προσπάθεια τερματισμού της εξάπλωσης του ιού μετά τον εντοπισμό 21 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο σωματείο του Εθνικού Αχνας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του το Κοινοτικό Συμβούλιο Άχνας αναφέρει ότι «σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας θα διεξάγει δωρεάν δειγματοληπτικό έλεγχο για κορωνοϊό μέσω της NIPD GENETICS. Ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στην  πλατεία της Κοινότητας τη Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου από τις 8 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα».

Προστίθεται πως «όσοι προσέρχονται στον χώρο θα πρέπει να φοράνε μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις».
 
Το Κοινοτικό Συμβούλιο Αχνας απευθύνει έκκληση σε όλους τους κατοίκους όπως εξεταστούν με στόχο «τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Κοινότητα».

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.