Αυτό θα πει… διαβολική σύμπτωση!

Αυτό θα πει… διαβολική σύμπτωση!

Κοίτα να δεις διαβολική σύμπτωση!

Αναφερόμαστε στην αγωγή σε βάρος του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη που συνέπεσε με την δημοσιοποίηση της έκθεσής του για τις πολιτογραφήσεις στο πλαίσιο του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος.

Το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον τέως Επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Γιαννάκη Παπαδούρη, γνωστοποίησε με δελτίο Τύπου τα νομικά μέτρα σε βάρος του κ. Μιχαηλίδη το πρωί της Πέμπτης (24/09), οπότε ο τελευταίος δημοσιοποίησε τη δική του έκθεση για το πρόγραμμα παραχώρησης κυπριακών διαβατηρίων.

Και προσέξετε: Ο Παπαδούρης ενάγει τον Μιχαηλίδη υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο τελευταίος είχε κάνει υπέρβαση εξουσίας. Το ίδιο είχε καταλογίσει και η νυν κυβέρνηση (για ακόμη μια φορά) στον Γενικό Ελεγκτή, όταν αυτός άρχισε να διερευνά το θέμα των πολιτογραφήσεων.

Μακ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Βρετανίας, οι οποίες εντατικοποιήθηκαν μετά την ιστορική επίσκεψη στην Κύπρο του Βρετανού Πρωθυπουργού Στάρμερ τον περασμένο Δεκέμβριο, αποτελεί εχέγγυο για στήριξη του Λονδίνου, στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κυπριακή Δημοκρατία, για επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE