ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΟΝΩΙΟΣ: Σε αυτούς τους χώρους θα γίνονται δειγματοληψίες στη Λάρνακα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΟΝΩΙΟΣ: Σε αυτούς τους χώρους θα γίνονται δειγματοληψίες στη Λάρνακα

Στον χώρο του νέου ΓΣΖ και στον Δημοτικό χώρο στάθμευσης που βρίσκεται απέναντι από τις παγωταρίες στη Λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου, θα γίνονται δειγματοληψίες για κορωνοϊό στη Λάρνακα. 

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «το Υπουργείο Υγείας και ο Δήμος Λάρνακας, στα πλαίσια της προσπάθειας για αναχαίτιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID – 19, θα λειτουργήσουν στη Λάρνακα δυο σημεία δειγματοληπτικού εργαστηριακού ελέγχου σε τρεις χιλιάδες άτομα στην επαρχία Λάρνακας».

Τα σημεία λήψης δειγμάτων είναι στο χώρο στάθμευσης του νέου ΓΣΖ και στον δημοτικό χώρο στάθμευσης που βρίσκεται στη Λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου, περιοχή Μακένζι, απέναντι από τις παγωταρίες.

Οι δειγματοληψίες άρχισαν σήμερα Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου στο χώρο στάθμευσης του νέου ΓΣΖ μόνο και θα διενεργούνται μέχρι τις πέντε το απόγευμα.  

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η λήψη δειγμάτων θα συνεχιστεί και στους δυο χώρους από τις 8 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, μέχρι την κάλυψη του αριθμού των δειγμάτων.

Τις δειγματοληψίες διενεργεί το ιδιωτικό εργαστήριο NIPD Genetics και θα είναι δωρεάν.   

Το κοινό που θα  προσέρχεται στα σημεία υποχρεούται να χρησιμοποιεί μάσκα προσώπου και να τηρεί την απόσταση των δύο μέτρων.

Το προσωπικό του Δήμου Λάρνακας θα φροντίζει ώστε να τηρούνται τα συγκεκριμένα μέτρα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE